Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامحسین رحیمی روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از دانشگاه بزرگمهر قاینات و مرکز رشد واحدهای فناور گفت: شهرستان قاینات ظرفیت بالایی برای توسعه مراکز رشد واحدهای فناور دارد.

وی گفت: مسوولان شهرستان همکاری بیشتری با این مرکز داشته باشند و شرایط را برای دانش‌آموختگان و پژوهشگران فراهم کنند.

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اظهار داشت: هیات علمی و تجهیزات کارگاه‌های دانشگاه بزرگمهر باید تقویت شود و طبق بررسی که از صحبت‌های حاضرین در جلسه داشتم، قاینات یک منطقه صنعتی است و باید نگاه ویژه‌ای به رشته‌های فنی داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: وقتی این همه مراکز صنعتی داریم چرا باید تعداد اعضای هیات علمی ما بین چند گروه آموزشی پراکنده شوند.

رحیمی با بیان اینکه به اهمیت دانشگاه بزرگمهر در منطقه و حساسیت مردم قاین نسبت به این دانشگاه واقف است، گفت: اساس فکری ما و سعی ما بر این است که دانشگاه بزرگمهر حفظ شود اما باید طبق کار کارشناسی و مشورت‌هایی که صورت گرفته و البته نیاز شهرستان به رشته‌های فنی را تقویت کنیم.

وی ادامه داد: نمی‌گویم رشته‌ای را تعطیل یا مجوز آن را باطل کنیم بلکه باید برخی رشته‌ها را در خیلی از دانشگاه‌های کشور متوقف کنیم و زمانی که تعداد اعضای هیات علمی و تجهیزات مناسب و در شان یک مرکز جامع علمی مهیا شود، آن رشته را احیا کنیم.

رییس دانشگاه بزرگمهر قاینات هم گفت: این دانشگاه در حال حاضر هزار و ۳۰۰ دانشجو در قالب ۹ رشته و ۲۴ عضو هیات علمی دارد.

سید احسان شکیب افزود: در زمینه‌های پروژهشی با مجتمع فولاد، نیروگاه سیکل ترکیبی و کارخانه سیمان قراردادهایی در حال اجراست.

معاون امور عمرانی فرماندار قاینات نیز گفت: این شهرستان قطب کشاورزی خراسان جنوبی همچنین دارای بزرگترین ناوگان حمل و نقل در جنوب خراسان است.

مجتبی نوروزی افزود: فاز اول کارخانه فولاد در یک ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد و فاز دوم نیز پیشرفت فیزیکی خوبی دارد که با راه‌اندازی کارخانه فولاد قاینات، آینده درخشانی برای صنعت شهرستان رقم خواهد خورد.

وی با بیان اینکه در حال واگذاری زمین و تهیه زیرساخت‌ها برای شهرک صنعتی فولاد هستیم گفت: امیدواریم در آینده نه چندان دور صنایع فرادست و فرودستی فولاد را در منطقه داشته باشیم.

وی به ظرفیت‌های کارخانه سیمان و نیروگاه برق قاینات اشاره کرد و گفت: کارخانه آهک هیدراته قاین نیز در دستور کار قرار دارد.

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری که شامگاه چهارشنبه وارد بیرجند شد، امروز به همراه رییس دانشگاه معین استان خراسان جنوبی از دانشکده کشاورزی سرایان دانشگاه بیرجند و دانشکده فنی فردوس هم بازدید کرد.

برچسب‌ها وزارت علوم تحقیقات و فناوری مرکز رشد علم و فناوری خراسان جنوبی قاینات غلامحسین رحیمی شعرباف دانشگاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری مرکز رشد علم و فناوری خراسان جنوبی قاینات دانشگاه وزارت علوم تحقیقات و فناوری مرکز رشد علم و فناوری خراسان جنوبی قاینات دانشگاه اخبار کنکور دانشگاه بزرگمهر هیات علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۴۶۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، یکصد و دومین جلسه کارگروه آموزش‌های عالی کوتاه مدت علمی کاربردی به ریاست دکتر کشت‌کار قائم مقام رییس و معاون آموزشی دانشگاه و با حضور اعضای کارگروه دوره ‌های کوتاه مدت و کمیته تعیین شهریه دانشگاه برگزار شد.

علیرضا خیابانی سرپرست دفتر آموزش‌های کوتاه مدت دانشگاه و دبیر کارگروه با اعلام این خبر به تشریح اهداف دوره پسیو فیبر نوری به عنوان یکی از دوره ‌های کاربردی مهم و مصوب این جلسه از کارگروه پرداخت و اظهار داشت: هدف از اجرای این دوره، آموزش کامل عملیات کامل کابل‌ کشی، مفصل‌ بندی، تست و راه ‌اندازی فیبر نوری است و شایستگی ‌هایی که مهارت‌ جویان با شرکت در این دوره کسب می‌ کنند شامل آشنایی با تجهیزات پسیو فیبر نوری، مراحل کار با دستگاه فیوژن و انجام عملیات فیوژن زنی و تست و اندازه ‌گیری میزان افت خطوط فیبر نوری و آشنایی با کارکرد قلم نوری و تجهیزات پسیو است و این دوره برای اولین بار تحت نظارت دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان زنجان برگزار می شود.

سرپرست دفتر آموزش‌های کوتاه مدت دانشگاه دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: علاوه بر این دوره، ‌مجوز دوره‌ های دیگری نظیر مدیریت منابع انسانی، تحلیل رفتار کارکنان با مدل دیسک، تولید گیاهان آپارتمانی و متصدی کافی شاپ صادر شده که علاق‌مندان می‌توانند برای اطلاع از جزئیات و کسب اطلاعات بیشتر به پرتال دفتر آموزش‌های کوتاه مدت دانشگاه جامع علمی کاربردی به نشانی https://sto.uast.ac.ir مراجعه کنند.

کد خبر 6096890

دیگر خبرها

  • فراخوان ایرانسل برای حمایت از طرح‌های پژوهشی دانشگاهی
  • رشته شیلات به رشته های تحصیلی محقق اردبیلی افزوده می شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • تشریح فعالیت‌های موسسه فرهنگی حقوقی بزرگمهر حکیم
  • نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی در شیراز برگزار می‌شود
  • امضای تفاهم‌نامه و رونمایی از پوستر برگزاری آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی
  • امضای تفاهم‌نامه آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی در شیراز
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد