Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه بزرگمهر قاین با بیان اینکه دانشگاه بزرگمهر قاین در سال 1384 تأسیس شد، گفت: در حال حاضر یک هزار و 200 دانشجو در رشته‌های کارشناسی مشغول به تحصیل هستند.

به گزارش خبرگزاری فارس از قاین، رئیس دانشگاه بزرگمهر قاین ظهر امروز با ائمه جمعه شهرستان قاینات دیدار و گفت‌وگو کرد.

حجت‌الاسلام «علی رحمانی» امام جمعه قاین در این دیدار حسن اعتماد و انتخاب مسؤولین دانشگاه بزرگمهر قاین را تحسین کرد و خطاب به رئیس دانشگاه بزرگمهر قاین، گفت: از تعامل  و تبادل نظری که با دفتر ائمه جمعه دارید تشکر و قدردانی می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با اشاره به مشکلات موجود در سطح دانشگاه‌ها، بیان داشت: بر مشکلات دانشگاه‌ها واقف هستیم و امیدواریم همه خواسته‌های اسلام در یک دانشگاه اسلامی به منصه ظهور برسد.

حجت‌الاسلام «غلامرضا مرتضایی‌نیا» امام جمعه زیرکوه نیز ضمن تبریک دهه ولایت و امامت با اشاره به حمایت و پشتیبانی ائمه جمعه از دانشگاه‌ها، گفت: عمل به دستورات امام جمعه باید به منصه ظهور برسد.

وی از اعلام آمادگی ائمه جمعه شهرستان مبنی بر تعامل بین حوزه و دانشگاه خبر داد و مطرح کرد: ما این آمادگی را داریم تا با دانشگاه بزرگمهر قاین در حوزه شهرستان زیرکوه در حوزه فرهنگی، اجتماعی شامل کلاس درس اخلاق و تریبیون نماز جمعه و غیره همکاری کنیم.

«احسان شکیب» رئیس دانشگاه بزرگمهر قاین حضور رؤسای دانشگاه در محضر ائمه جمعه را مایه فخر و مباهات دانست و گفت: امیدوارم بتوانیم نقطه نظارت و دغدغه‌های ائمه جمعه را بتوانیم عملیاتی کنیم.

وی با بیان اینکه دانشگاه بزرگمهر قاین در سال 1384 با نام آموزشکده فنی قاین به‌عنوان یکی از واحدهای اغماری زیر نظر دانشگاه بیرجند تأسیس شد، مطرح کرد: در ابتدا دو کد رشته مکانیک و کامپیوتر در مقطع کاردانی در این دانشگاه اخذ شد.

رئیس دانشگاه بزرگمهر قاین با اشاره به اینکه از سال 1388 آموزشکده فنی قاین تبدیل به دانشکده فنی شد و  سه کد رشته مکانیک، عمران و کامپویتر در مقطع کارشناسی اخذ گردید، عنوان کرد: در زمان نمایندگاتن وقت «قربانی و هروی» تلاش بر این بود که این مکان تبدیل به یک واحد مستقل از لحاظ مالی و سازمانی شود.

شکیب ادامه داد: دانشکده فنی قاین با تلاش‌های انجام‌شده در دی‌ماه سال 1392 از دانشگاه بیرجند جدا شد و دو دانشکده علوم انسانی و علوم پایه به این دانشکده فنی اضافه و با سه دانشکده با عنوان دانشگاه بزرگمهر قاینات مستقل شد.

وی اعضای عضو هیأت علمی دانشگاه بزرگمهر قاینات را 29 نفر ذکر کرد و افزود: در حال حاضر یک هزار و 200 دانشجو در رشته‌های کارشناسی مشغول به تحصیل هستند.

رئیس دانشگاه بزرگمهر قاین با اشاره به اینکه دانشگاه بزرگمهر قاین در هر نیم سال تحصیلی میزبان 50 تا 60 نفر مدرس مدعو است، تصریح کرد: همچنین حدود 50 نفر در بخش‌های مختلف دانشگاه اعم از نیروهای شرکتی، پیمانی و قراردادی مشغول به‌کار هستند.

شکیب با اشاره به مباحث فرهنگی و دغدغه‌های موجود در این زمینه، عنوان کرد: این دانشگاه به‌عنوان یک نهاد فرهنگ‌ساز در کنار تمام نهادهای فرهنگی و انقلابی با ایجاد یک تعامل سازنده نقش خود را در حیطه فرهنگی ایفا می‌کند.

وی مطرح کرد: تلاش می‌کنیم از حضور و پتانسیل ائمه جمعه در مناطق مختلف شهرستان استفاده کنیم و در حل مسائل و معضلات فرهنگی موجود هم از ظرفیت ائمه جمعه شهرستان استفاده کنیم.

رئیس دانشگاه بزرگمهر قاین با تأکید بر اینکه خلأ کانون‌ها و انجمن‌های دانشجویی در مباحث اعتقادی و بنیادی کاملا مشهود است که نیازمند کمک و همراهی حوزه‌های علمیه و ائمه جمعه است، بیان داشت: در این زمینه باید از حضور تمام نهادهای مرتبط با مسائل اعتقادی استفاده کنیم.

شکیب از دیگر مشکلات حوزه فرهنگی دانشگاه بزرگمهر قاین را نبود دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ذکرد و یادآور شد: در این زمینه پیگیری‌های متعددی در گذشته انجام شده ولی به‌دلیل قوانین و مقررات نمی‌توانیم نهاد مستقل داشته باشیم اما از مسؤول نهاد استان این درخواست را داشته‌ایم و امیدواریم به سرانجام برسد.

انتهای پیام/3403/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس خراسان جنوبی دانشگاه بزرگمهر قاین حجت الاسلام رحمانی مسائل فرهنگی دانشگاه بزرگمهر قاین ائمه جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۱۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، غلامرضا خاکساری رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان در افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» که در این دانشگاه برگزار شد این رویداد را اتفاقی مبارک و پیونددهنده علم و صنعت دانست و اظهار کرد: در سند تحول و تعالی دانشگاه به موضوع حلقه مفقوده صنعت و دانشگاه و لزوم ارتباط این دو رکن مهم در عرصه عمل توجه شده است.

وی با تأکید بر لزوم توسعه فعالیت‌های فناورانه و تمرکز بر ایجاد کارآفرینی عنوان کرد: رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و پیوند صنعت و دانشگاه و مسیری برای ایجاد اشتغال است و در همین راستا همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ استان را در عمل دنبال می‌کنیم.

رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان گفت: با ورود دانشگاه به صنعت از یک‌سو می‌توان در حل مسئله مثمر ثمر بود و از سوی دیگر با ورود دانشجو به‌عنوان کارورز، موضوع کسب مهارت را شاهد خواهیم بود.

خاکساری از تحقق کارورزی بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و بیان کرد: در این طرح دانشجو در عرصه عمل و حضور در واحد‌های صنعتی به کسب تجربه آموزش و یادگیری می‌پردازد که می‌تواند راهی برای شناخت مسیر شغلی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان تلقی شود.

وی مطرح کرد: طرح پویش در راستای تقویت توانمندی دانشجویان در ارتباط با صنعت و بازار کار راه‌اندازی شده است. این طرح منجر به پرورش دانشجویان ماهر خواهد شد که همزمان با تحصیل در دانشگاه، مهارت‌های لازم را از طریق اشتغال در نهاد‌های مختلف کسب می‌کنند.

رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان اضافه کرد: در طرح پویش، دانشگاه امکان اشتغال همزمان دانشجو با تحصیل را فراهم کرده تا تجربه خوبی را در محیط کاری کسب کنند و پس از فارغ‌التحصیلی با آمادگی کامل وارد بازار کار شوند.

خاکساری با بیان اینکه در این طرح دانشجو هیچ هزینه‌ای را بابت این واحد نمی‌پردازد تا بی‌دغدغه زمینه مهارت‌آموزی محقق شود از اجرای طرح پایش و بررسی مشکلات به‌ویژه در حوزه کشاورزی و حل آن توسط دانشگاه آزاد خبر داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شعبان جولا: دانشجو باید به تقابل تمدنی وارد شود و به بیانیه دادن اکتفا نکند/ حق وتو آمریکا باید سلب شود
  • جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین: این صدای آمریکاست! | چند دانشجو بازداشت شده‌ اند؟
  • بالگردها در آسمان، پلیس روی زمین؛ حلقه فشار بر دانشگاه‌های آمریکا سخت‌تر می‌شود
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکایی
  • ۶ نکته در مورد پذیرش دانشجویان اخراجی در آمریکا
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر آغاز شد
  • خط و نشان کشیدن رئیس مجلس نمایندگان آمریکا برای دانشجویان حامی فلسطین