Web Analytics Made Easy - Statcounter

ویژه برنامه "پائیز بهاری" به مناسبت روز دانشجوشب گذشته با حضور بیش از 700 نفر از مدیران، کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه بزرگمهر قائنات در محل مجتمع علمی فرهنگی امام رضا(ع) دانشگاه پیام نور قاین برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نسیم قائن ، ویژه برنامه "پائیز بهاری" شب گذشته 18 آذر با حضور بیش از 700 نفر از مدیران، کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه بزرگمهر قائنات در محل مجتمع علمی فرهنگی امام رضا(ع) دانشگاه پیام نور قاین برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اجرای تواشیح، میان برنامه طنز دانشجوئی، سخنرانی چهار نفر از نمایندگان دانشجوئی، سخنرانی ریاست و معاونت دانشجوئی و فرهنگی دانشگاه، اجرای موسیقی مقامی با اشعاری در مدح نبی مکرم اسلام(ص)، پخش کلیپ سخنان رهبری در توصیف وقایع روز 16 آذر، برگزاری مسابقاتی ویژه دانشجویان دختر و پسر و ... از جمله برنامه های برگزار شده در این مراسم بود.

آقایان محمد بیکدلی مسئول پایگاه بسیج دانشجوئی پیامبر اعظم(ص)، یوسف فرهادی دبیر شورای صنفی-رفاهی دانشجویان، رضا باقری و خانم کاظمی  به ایراد سخنانی در خصوص وضعیت دانشگاه پرداختند.

گم شدن مطالبات علمی و فرهنگی دانشجویان در مسیر الزامات اداری، سوء استفاده سیاسی از فضای کلاس ها توسط برخی اساتید خصوصا در ایام انتخابات و نگاه بالا به پائین برخی مسئولین از جمله مسائلی بود که محمد بیکدلی مسئول پایگاه بسیج دانشجوئی پیامبر اعظم(ص) دانشگاه به آن اشاره کرد.

یوسف فرهادی دبیر شورای صنفی-رفاهی دانشجویان نیز به بیان مشکلات دانشگاه در حوزه های تغذیه دانشجوئی، خوابگاه ها، پارکینگ دانشجوئی، کتابخانه، کمبود برنامه های فرهنگی و ... پرداخت و برخی وعده های مسئولین را توخالی و پوچ خواند.

عدم رسیدگی به درخواست های دانشجوئی در حوزه انجمن های علمی، عدم شفاف سازی منابع مالی انجمن ها، طولانی بودن بروکراسی اداری و کاغذبازی ها، ضعف عملکرد مدیریت فرهنگی و اجتماعی در پیشبرد اهداف و برنامه های علمی و فرهنگی، عدم اعتماد به دانشجویان فعال انجمن ها و ... از جمله مواردی بود که از سوی رضا باقری دبیر شورای اجرائی مجمع انجمن های علمی دانشجوئی در این جلسه طرح گردید.

بی بی اکرم کاظمی نماینده دانشجویان ممتاز آموزشی نیز ضمن تشکر از ساخت و تجهیز کتابخانه دانشگاه، سطح پائین کیفیت برخی کلاس های آموزشی، عدم استفاده از اساتید مجرب و متخصص، پائین بودن سطح استاندارد امتحانات، عدم جذابیت کلاس های آموزشی، عدم انتقادپذیری برخی اساتید، نبود مرجع مشخص جهت پیگیری مطالبات دانشجوئی در حوزه آموزش و ... را از مهمترین مشکلات دانشگاه در حوزه آموزش بیان نمود.

دکتر شفیعی میم ریاست دانشگاه بزرگمهر قائنات نیز در این برنامه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجو و تبریک این روز به بیان سخنانی در خصوص مباحث مطرح از سوی دانشجویان پرداخت و ضمن درخواست طرح جزئیات و مصادیق برخی کلیات مطرح شده، از معاونین خود خواست سایر مسائل مطرح خاصه در حوزه انجمن های علمی را در جلسه ای با حضور وی بررسی و مرتفع نمایند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۸۴۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پذیرش۵۳ درصدی استاد محوری دانشجویان دکترای دانشگاه ها

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛  معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری استاد محوری را رکن دانشگاه حکمت بنیان عنوان کرد و افزود: امروز بیش از ۵۳ درصد پذیرش دانشجویان دکترای دانشگاه ها به صورت استاد محور انجام می شود.
دکتر عموعابدینی در حاشیه تجلیل از استادان سرآمد و نمونه آموزشی دانشجویان نمونه دانشگاه کاشان به انتخاب اساتید سرآمد آموزشی اشاره کرد و گفت: ۲۰ نفر از از اساتید دانشگاه ها به عنوان سرآمدان نمونه کشور انتخاب و از بین این تعداد ۲ تا ۳ نفر در سطح بین المللی معرفی می شوند.


وی حکمت عملی و حکمت نظری و علم نافع را راه رسیدن به دانشگاه حکمت بنیان دانست و افزود: خوشبختانه برخی از طرح‌های دانشکده علوم انسانی دانشگاه کاشان مسیرش علم نافع است که باید این حرکت به دیگر دانشکده ها نیز سرایت یابد و اقدام دانشگاه کاشان در راستای دانشگاه حکمت بنیان ستودنی است.
معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: برخی از طرح های آموزشی و پژوهشی امروز دانشگاه کاشان در راستای دانشگاه حکمت بنیان است که این اقدام شایسته و ستودنی است.


وی در مراسم تجلیل از اساتید با اشاره به اینکه در برنامه هفتم توسعه جمهوری اسلامی تبدیل دانشگاه ها به دانشگاه حکمت بنیان تصویب شده است گفت: برنامه محوری، استاد محوری، شاگردپروری و اخلاق محوری فلسفه وجودی دانشگاه حکمت بنیان است.
در این مراسم از بیش از ۶۰ اساتید سرآمد و ارتقا یافته،نمونه آموزشی و دانشجویان نمونه آموزشی دانشگاه کاشان تجلیل شد.

دیگر خبرها

  • نقش ویژه مهندسی مکانیک سنگ را در توسعه کشور جدی بگیریم
  • چگونه دانشجویان، اساتید و طلاب بن خرید نمایشگاه کتاب را فعال کنند؟ + عکس
  • تاثیر اساتید در جامعه باید مثبت و مشهود باشد
  • تشریح فعالیت‌های موسسه فرهنگی حقوقی بزرگمهر حکیم
  • اساتید دانشگاه سرآمدان فرهنگی جامعه هستند
  • پذیرش۵۳ درصدی استاد محوری دانشجویان دکترای دانشگاه ها
  • ریشه پیوند دانشگاه با جامعه در عملیاتی کردن دستاوردهای علمی است
  • جذب ۵۰ عضو هیات علمی در دانشگاه شاهد / برخورد با استادی که شکایت دانشجویی داشت
  • ایجاد مهارت و کمک به شعار سال هدف اصلی دانشگاه علمی و کاربردی
  • فرهنگ مقاومت در نسل آینده آمریکا تأثیر گذاشته است