Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشجویان دانشگاه بزرگمهر قاین از جناح بندی سیاسی کلاس های دانشگاه توسط برخی اساتید در نشست با نماینده مجلس اعلام نارضایتی کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نسیم قائن ، شب گذشته نشست انقلابیون جوان ،با حضور نماینده مردم قاینات و زیرکوه وجمعی ازدانشجویان دانشگاههای قاین به همت بسیج دانشجویی شهید مفتح در سالن  آمفی تئاتر دانشگاه پیام نوربرگزار شد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست 4نفر از دانشجویان به نمایندگی از سایر دانشجویان به بیان مشکلات ودرخواستهای خود از نماینده ومسئولینی که دراین نشست حضور داشتند پرداختند.

نازنده از دانشجویان دانشگاه بزرگمهر قاین با اشاره به موضوع زلزله اخیر در کرمانشاه در کشور ما بسیاری از مسائل را سیاسی کردند وحتیاز زلزله هم نگذشتند.

این دانشجوبه قرارداد توتال وبدعهدی هایش اشاره کرد وگفت: دراین قرارداد هم مردم را نامحرم دانستند واین جای بسی گلایه از مسئولین رادارد.

وی درادامه خطاب به نماینده قاینات وزیرکوه گفت: در زمان انتخابات گفته بودید مرا راحت می توانید پیدا کنید اما اینک پیدا کردن شما هم برای ما سخت شده است

وی ادامه داد: یکی ازشعارهای انتخابی شما طرح فولاد بود اما این طرح هنوز به مذاق مردم منطقه خوش نیامده است.

این دانشجو از دیگر مطالبات را موضوع راه آهن مطرح کرد واین که در خبرها شنیده شده است که قاینات در این طرح جدا ومسیر تغییر کرده است آیااین موضوع صحت دارد؟

نازنده ادامه داد: در جلسه دانشجویان که با شما داشتیم هر مسئله ای را مطرح کردیم شما گفتید حل می شود ونه تنها هیچ مشکلی حل نشد بلکه روز به روز اضافه هم شد.

 

وی باگلایه از وضعیت دانشگاه بزرگمهر گفت: برای توسعه دانشگاهی شهرستان با توجه به اینکه عضو کمیسیون آموزش هستید تاکنون چه اقدامی داشته اید ؟شما که دراین کمیسیون عضو هستید باید نهایت تلاش وخدمت را به دانشگاه های شهرستان داشته باشید.

آیا از مشکلات صنفی دانشگاه ما خبر دارید؟

آیا از وضعیت خیابان ابوالمفاخر که منتهی به دانشگاه می شود اطلاع دارید که گاها برخی از دانشجویان در این مسیر احساس ناامنی می کنند ؟

مجللی از دانشجویان دانشکده پرستاری قاین نیز از وضعیت قدیمی بودن ساختمان دانشکده پرستاری که در بیمارستان قدیم قاین مستقر است گلایه کرد وگفت: هرچند به همت مسئولین پرتلاش یک سری تعمیراتی دراین دانشکده انجام شده وبرخی از ساختمان ها در حال ساخت واضافه شدن هستند اما با توجه به این که شهرستان قاینات یک منطقه زلزله خیز است بیم آن داریم که نکند سقف این دانشکده خدایی نکرده بر سر دانشجویان بر اثر یک حادثه طبیعی به دلیل ایمن نبودن خراب شود وخواسته ما تامین یک ساختمان جدید ومقاوم است.

وی نداشتن خوابگاه مستقل برای دانشجویان پسر،نداشتن یک سالن ورزشی مناسب در دانشکده ،نداشتن کتابخانه مستقل وبزرگ  در دانشکده،طرحی بودن اکثر اساتید دانشکده ،نبودن یک کتابفروشی به روز در سطح شهر،نبودن امکانات  مناسب ویژه جوانان در شهرو.. را از مشکلات پیش رو اعلام کرد.

احمدی یکی دیگر از دانشجویان دانشگاه بزرگمهر نیز به مشکل بالابودن اجاره در سطح شهر قاین وافزایش دوبرابر آن نسبت به سال گذشته اشاره کرد وگفت:ما دانشجویان یکی از دغدغه های اصلی ما درس خواندن است وکیلومترها را برای این موضوع پیموده ایم اما دراین شهر وبه خصوص وقتی عنوان می شود دانشجو هستیم اجاره یه اتاق سرسام آور است واین برای ما دغدغه شده است.

وی به تشکیل شوراهای خاص دانشجویی اشاره کرد وگفت: پیشنها ما این است که شورای خاص از دانشجویان تشکیل ومشکلات پیش رو هر چند بار در جلساتی به سمع ونظر نماینده شهرستان برسد .

این دانشجوی دانشگاه بزرگمهر قاین به جناح بندی برخی اساتید در دانشگاهها اشاره کرد وگفت:در کلاس ها شاهد هستیم که برخی اساتید کلاسها ودانشجویان را جناح بندی می کنند وخواسته ما پیگیری این مسائل است که آیا کلاس درس هم جای جناح وجناح بندی است؟

وی به موضوع عدم نظارت دقیق بر بودجه های تخصیص یافته به دانشگاهها اشاره کرد وگفت:اعتبارات خوبی به دانشگاهها داده می شود اما درست ودر مسیر خودش خرج نمی شود

نادری یکی دیگر از دانشجویان بزرگمهر نیز فرصت را غنیمت شمرد وبه گلایه از مسئولین دانشگاه بزرگمهر پرداخت وگفت: برخی مسئولین دانشگاه حتی از نگهبان دم در تا مسئولین رده بالاتر با دانشجویان برخورد خوبی ندارند وبه عنوان یک برده به دانشجو نگاه  می کنند.

 وی عدم همکاری برخی مسئولین با انجمن های دانشگاهی را از دیگر موارد مطرح کرد وگفت: عزم راسخی برای فعالیت های دانشجویی وجود ندارد

نادری از وضعیت سلف سرویس دانشگاه ،نداشتن یک سالن آمفی تئاتر،عدم تخصص گرایی افراد در مسئولیت های دانشگاهی اشاره کرد وگفت:وضعیت رفاهی دانشجویان در دانشگاه مناسب نیست .

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۵۸۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زلزله سیاسی در معتبرترین دانشگاه‌های جهان

امیرحسین ابراهیمی،  ایالات متحده آمریکا یکی از ملتهب‌ترین روز‌های خود را طی دهه گذشته سپری می‌کند. اعتراضات دانشجویی روز‌های اخیر دانشگاه‌های مطرح امریکا تعجب بسیاری از تحلیلگران و سیاستمدران را در سراسر جهان در پی داشته است و اکثر تحلیل‌گران حوزه سیاست، پاسخ مشخصی برای این نوع از اعتراضات در این ابعاد بزرگ ندارند.

پس از تصویب کمک ۲۶ میلیارد دلاری مجلس نمایندگان آمریکا و افزایش شمار کشته شدگان جنگ غزه، اعتراضات شکل جدیدتری به خود گرفت. دانشجویان به طور مشخص خواستار پایان جنگ غزه و تعطیلی و واگذاری شرکت‌های حامی اسرائیل هستند. در بسیاری از دانشگاه‌ها، دانشجویانی که برای این تغییرات تلاش می‌کنند می‌گویند که به ارتباطات دانشگاه‌های خود با اسرائیل انتقاد دارند و این امر به ویژه در دانشگاه‌هایی که دارای موقوفات بزرگ هستند، پررنگ‌تر است، زیرا مدیران این دانشگاه‌ها بودجه سالیانه خود را در مجموعه گسترده‌ای از سرمایه‌گذاری‌ها توزیع می‌کنند، برای نمونه در سطح خرد، دانشجویان می‌گویند از همکاری با پیمانکاران رژیم صهیونیستی در دانشگاه‌ها خودداری کنید و در سطح کلان‌تر اعتراضاشان این است که از اختصاص بودجه‌های تحقیقاتی برای پروژه‌های مربوط به تسلیحات نظامی برای رژیم صهیونیستی دست بردارید!

به گفته بسیاری از تاریخ نگاران و تحلیلگران مسائل سیاسی وضعیت کنونی حاکم بر دانشگاه‌های ایالات متحده آمریکا یادآور مخالفت‌ها با جنگ آمریکا علیه ویتنام است. اما امروز دلیل اهمیت این نوع اعتراضات چیست و چرا دولتمردان آمریکایی به شدت سعی در سرکوب این نوع اعتراضات دانشجویی داشتند؟!

مشخصا با اوج گیری اعتراضات در دانشگاه‌های ایالات متحده آمریکا، دستگاه پروپاگاندا رژیم صهیونیستی و ایالات متحده آمریکا و همچنین سایر رسانه‌های غربی همه آنان یک صدا سعی در سانسور خبری این رویداد بزرگ داشتند و حتی هشتگ‌های مربوط به این اعتراضات در فضای مجازی به ویژه در اینستاگرام و فیسبوک دچار بایکوت خبری شد.

برای اکثریت واضح است که نیروی پلیس ایالات متحده آمریکا معروف به خشونت و سرکوب می‌باشد، اما علی رغم آنکه افراد معترض، دانشجویان جوان هستند بازهم پلیس امریکا به شدت به سرکوب آنان پرداخته است. با توجه به آنکه این دانشجویان عمدتا در بهترین دانشگاه‌های جهان در حال تحصیل بوده اند و از نخبگان آینده ساز ایالات متحده آمریکا هستند این خشونت سازمان یافته بر علیه آنان هیچ توجیهی ندارد و این نشان می‌دهد که تا چه اندازه ساختار سیاسی حاکم بر ایالات متحده آمریکا وابسته به رژیم صهیونیستی است و حتی حمایت از صهیونیست‌ها می‌تواند سبب شود که دولتمردان آمریکایی بر بسیاری از ارزش‌ها که سال‌ها مدعی آن بودند چشم پوشی کنند.

رهبران ایالات متحده آمریکا هرگز تصور نمی‌کردند در مقابل نسلی قرار بگیرند که با وجود آنکه دستگیر می‌شوند، تعلیق می‌شوند و اخراج می‌شوند و حتی در مقابل باتوم‌های نیرو‌های امنیتی قرار می‌گیرند، اما دغدغه مردمی را داشته باشند که هزاران هزار کیلومتر از آنان دورتر است. حتی ایجاد رعب و وحشت و ترس توسط نهاد‌های امنیتی حاکم بر ایالات متحده آمریکا نیز مانع از این نشد که دانشجویان و برخی از اساتید آنان نسبت به نسل کشی غزه بی تفاوت بمانند و با وجود تمام این تهدیدات و فشار‌ها در کنار فلسطینیان ایستادند.

دستگاه دروغ پراکنی و پروپاگاندا رژیم صهیونیستی طی سال‌ها سعی کرد تمام اتفاقاتی که در دنیا بر علیه سیاست‌های استثمارگرایانه او وجود داشت را با برچسب زدن و متهم کردن به بی سوادی و تحجر سرپوش بگذارد، اما امروز در مقابل نسلی از جوانان قرار گرفته است که همگی در ممتازترین دانشگاه های جهان در حال تحصیل هستند و بخش زیادی از آنان نیز یهودی می‌باشند و مسئله اینجاست که حتی از برچسب یهودی ستیز بودن نیز نمی‌تواند استفاده کند و سیاست همیشگی، قربانی بودن را در پیش بگیرد.

شاید حجم سرکوب اعتراضات این واقعیت را نشان دهد که تمام برنامه‌های رژیم صهیونیستی با همکاری و پشتیبانی ایالات متحده آمریکا صورت گرفته است و امریکا در تمام آنان نقش داشته است. آنچه که مشخص است این اعتراضات، سرآغازی بر پایان پشتیبانی بی چون و چرای آمریکا از اسرائیل خواهد بود، زیرا نسل جوان آمریکایی تصمیم گرفته است دیگر سیاست سکوت را در پیش نگیرد و نسبت به این نسل‌کشی در جریان است واکنش نشان دهد و بدنبال پاک کردن صورت مسئله همانند دولتمردان خود نباشد.

تحلیلگر بین الملل

دیگر خبرها

  • تاثیر اساتید در جامعه باید مثبت و مشهود باشد
  • اساتید و معلمان بهترین راهنما و الگوی جامعه
  • پذیرش۵۳ درصدی استاد محوری دانشجویان دکترای دانشگاه ها
  • ورامین از سیاسی کاری و جناح بازی خسته است/عقب ماندگی راجبران کنیم
  • زلزله سیاسی در معتبرترین دانشگاه‌های جهان
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • جذب ۵۰ عضو هیات علمی در دانشگاه شاهد / برخورد با استادی که شکایت دانشجویی داشت
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه
  • ادامه اعتراضات حامیان فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا
  • فرهنگ مقاومت در نسل آینده آمریکا تأثیر گذاشته است